Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:23 | March 6, 2016

  BROWNXBLACK

  concrete_ablick1concrete_ablick9concrete_ablick2

   

  PHOTOS BY FANG / CREDIT&ADLINKS
  _TROUSERS FROM GINA TRICOT_KNIT FROM MONKI, HERE_BAG FROM STYLEBOP/MARNI_
  _SHOES FROM ZARA (OLD)_LEATHERJACKET FROM ZARA_

   

  Sunday is finally here! Just woke up(!) after being up until 08.00 this morning. SICK! We stayed up all night to watch the UFC fight between Conor and Diaz, that’s why. HOW SICK WAS THE FIGHT?! Just insane! I’m in chock that Diaz took over like that. But a really nice game I have to say! Everybody was standing on the sofa screaming haha. So, we started the evening at my place first – just me and some ladies! Then we went to YUC for dinner, drinks ( non alcoholic for me! still going strong on that!) and music. André was playing the music that night so that was good! Went a bit to 309 before spy bar. Then it was time for the UFC fight :) André is still asleep and I’m trying to get HBO to work here.
  Tonight Kenza and Aleks are coming over for sundaydinner! talk to you in a while babes ♥

  __________________________________________

  Söndagen är äntligen här! Jag vaknade nyss(!) efter att ha varit uppe till klockan 08.00 denna morgonen. SJUKT! Vi ala höll oss vakna för att titta på UFC matchen med Conor & Diaz, så de är därför. HUR SJUK MATCH?! Galet! Jag är i schock fortfarande över matchen och hur Diaz tog över. Men bra match måste jag säga! Alla stod upp i soffan och skrek typ haha. så, vi började kvällen hos mig – jag och ett gäng brudar! Sen stack vi till YUC och åt middag, drack ( alkoholfritt för mig, kör stenhårt på de! ) och lyssna på musik. André spelade så de var nice! Efter de stack vi en stund till 309, vidare till spy bar innan de var dags för UFC matchen :) André sover fortfarande och jag försöker få igång HBO här hemma. Ikväll ska Kenza och Aleks komma över på söndagsmiddag! Hörs om en stund babes ♥


  27 kommentarer  27 kommentarer om “BROWNXBLACK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här