Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:49 | March 7, 2016

JOIN US FOR A BOOTCAMP IN MARBELLA

IN COLLAB WITH,WORKOUT
marbellacrossfit55marbellacrossfit45marbellacrossfit2marbellacrossfit67marbellacrossfitfight9

 

PICTURES FROM FIGHTBOX & CROSSFIT MARBELLA // IN COLLAB WITH @FIGHTBOX

 

YEY! Så, jag ska åka tillsammans med min killes gym Fightbox till Marbella för 1 veckas bootcamp! Mellan 22-29:e Maj! LÄNGTAR!! Det ska bli så jäkla nice att få komma iväg på en resa där man kommer träna, slappa, sola och bah hänga med massa softa människor. Och varför jag berättar detta är för att vi vill såklart att just NI där ute ska hänga med oss ! Det finns en del platser kvar så de vore asfett om ni följde med :) Så, de är alltså 1 vecka av träning, sol och bad. Fightbox kommer schemalägga hela veckan för oss alla med 3 träningspass om dagen ( olika klasser! Allt från crosstraining till yoga), 3 mål om dagen av mat, hotell samt alla träningsklasser ingår i priset. De enda man behöver boka själv är sin flygbiljett tur&retur till Malaga flygplats, men när ni väl landat så hämtar Fightbox upp er på flygplatsen :) Vi kommer också ha chansen att klättra i berg och köra en fet hinderbana på “Mikes gym”. WOOP WOOP! Så, vilka är sugna att hänga med? Det ska bli så jäkla kul att träffa er som bokar och hänger med på detta! Ska bli kul att få lära känna er mer! Om ni vill ha mer info samt pris eller boka bootcampet – TRYCK HÄR! Eller maila [email protected] ♥ PEPP!

___________________________________________

YEY! So, together with me and Fightbox we are going to Marbella for 1 week between 22-29 of May for a big bootcamp! I can’t wait!! It’s gonna be so nice to go away for 1 week to actually workout, get some sun and just hang out with really nice people. And I actually wanted to tell you about this since we still have some room left for more people to join us :) And it would be so much fun if you would like to join us on this. So it’s one week of awesome workouts, chill and sun tanning. They’ll schedule the whole week for you and will provide 3 different classes every day(different ones! everything from cross training to yoga!) . If you want, you’ll be able to hike a mountain and visit the legendary obstacle course at ”Mikes Gym”. Everything is included in the price, 3 meals per day, accommodation and the classes. The only thing you have to do is book your own flight to Malaga Airport and they will take care of you when you arrive at the airport! WOOP WOOP! So, who is with me? It’s gonna be a lot of fun to meet all the people there who book this trip with us and it’s gonna be lots of fun to get to know you better :) So, if you wanna find out more OR book it  – PRESS HERE!  or email [email protected] if you have any questions at all ♥ WIE!

1461920_10153525421643763_86308550_n

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

15 Responses to “JOIN US FOR A BOOTCAMP IN MARBELLA”

  • angelicablick on

   It’s gonna be great! It would be a lot of fun if you did join us :) I will blog from there so yo will def see it! xx

   Reply
 1. Josefine on

  låter stört kul! hmm, springer Stockholm Maraton 4 juni.. undrar om detta är rätt uppladdningen veckan innan bara…. :P

  Reply
  • angelicablick on

   Åh ska du? kul!! JA de är väl asbra då?! :D Man kan alltid hålla sitt egna tempo samt om du behöver springa ibland istället så kan du ju såklart göra de istället då och då. Om jag ser till passen vi kör nu på Fightbox så är det fett mycket flås och kondis i de vi gör så jag tror de är bra :) kram!

   Reply
 2. Amanda on

  Hej! Tycker du alltid är så himla fint sminkad! Kan du inte göra ett inlägg om vad du använder för produkter?
  Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.