Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:49 | March 7, 2016

  JOIN US FOR A BOOTCAMP IN MARBELLA

  marbellacrossfit55marbellacrossfit45marbellacrossfit2marbellacrossfit67marbellacrossfitfight9

   

  PICTURES FROM FIGHTBOX & CROSSFIT MARBELLA // IN COLLAB WITH @FIGHTBOX

   

  YEY! Så, jag ska åka tillsammans med min killes gym Fightbox till Marbella för 1 veckas bootcamp! Mellan 22-29:e Maj! LÄNGTAR!! Det ska bli så jäkla nice att få komma iväg på en resa där man kommer träna, slappa, sola och bah hänga med massa softa människor. Och varför jag berättar detta är för att vi vill såklart att just NI där ute ska hänga med oss ! Det finns en del platser kvar så de vore asfett om ni följde med :) Så, de är alltså 1 vecka av träning, sol och bad. Fightbox kommer schemalägga hela veckan för oss alla med 3 träningspass om dagen ( olika klasser! Allt från crosstraining till yoga), 3 mål om dagen av mat, hotell samt alla träningsklasser ingår i priset. De enda man behöver boka själv är sin flygbiljett tur&retur till Malaga flygplats, men när ni väl landat så hämtar Fightbox upp er på flygplatsen :) Vi kommer också ha chansen att klättra i berg och köra en fet hinderbana på “Mikes gym”. WOOP WOOP! Så, vilka är sugna att hänga med? Det ska bli så jäkla kul att träffa er som bokar och hänger med på detta! Ska bli kul att få lära känna er mer! Om ni vill ha mer info samt pris eller boka bootcampet – TRYCK HÄR! Eller maila bootcamp@fightbox.se ♥ PEPP!

  ___________________________________________

  YEY! So, together with me and Fightbox we are going to Marbella for 1 week between 22-29 of May for a big bootcamp! I can’t wait!! It’s gonna be so nice to go away for 1 week to actually workout, get some sun and just hang out with really nice people. And I actually wanted to tell you about this since we still have some room left for more people to join us :) And it would be so much fun if you would like to join us on this. So it’s one week of awesome workouts, chill and sun tanning. They’ll schedule the whole week for you and will provide 3 different classes every day(different ones! everything from cross training to yoga!) . If you want, you’ll be able to hike a mountain and visit the legendary obstacle course at ”Mikes Gym”. Everything is included in the price, 3 meals per day, accommodation and the classes. The only thing you have to do is book your own flight to Malaga Airport and they will take care of you when you arrive at the airport! WOOP WOOP! So, who is with me? It’s gonna be a lot of fun to meet all the people there who book this trip with us and it’s gonna be lots of fun to get to know you better :) So, if you wanna find out more OR book it  – PRESS HERE!  or email bootcamp@fightbox.se if you have any questions at all ♥ WIE!

  1461920_10153525421643763_86308550_n


  15 kommentarer  15 kommentarer om “JOIN US FOR A BOOTCAMP IN MARBELLA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Sjukt härligt initiativ! :D Synd att jag inte kan, men nästa gång kanske? ;)

   Reply
  • Eller hur!? de ska bli sååå kul!! Ja, går denna omgång bra så kör vi fler gånger såklart :) kram

   Reply
  • cool photos!
   lunjasky.wordpress.com
   Lunjasky bloglovin

   Reply
  • Thank you :) hugs

   Reply
  • Aww this sounds amazing if only I could come along, there’s nothing I’d enjoy more right now then to work out, catch a tan and just chill with good company, it sounds like a dream, I can’t wait to read all about it if you do post about the experience and I hope everyone has an amazing time!!
   http://www.elzbthchlmrspps.blogspot.co.uk

   Reply
  • It’s gonna be great! It would be a lot of fun if you did join us :) I will blog from there so yo will def see it! xx

   Reply
  • Hej Angelica
   this sounds awesome! Is it possible to join from Switzerland?
   Kram
   Jolanda

   Reply
  • Hi! It will be! yes, it is possible :)! if you have any questions of any kind, email bootcamp@fightbox.se – would be a lot of fun if you would join us! KRAM

   Reply
  • låter stört kul! hmm, springer Stockholm Maraton 4 juni.. undrar om detta är rätt uppladdningen veckan innan bara…. :P

   Reply
  • Åh ska du? kul!! JA de är väl asbra då?! :D Man kan alltid hålla sitt egna tempo samt om du behöver springa ibland istället så kan du ju såklart göra de istället då och då. Om jag ser till passen vi kör nu på Fightbox så är det fett mycket flås och kondis i de vi gör så jag tror de är bra :) kram!

   Reply
  • Hej! Tycker du alltid är så himla fint sminkad! Kan du inte göra ett inlägg om vad du använder för produkter?
   Kram!

   Reply
  • Hej! tack fina du :) ja de kanske jag kan! kram

   Reply
  • Love the photos!

   http://www.llindatt.com

   Reply
  • Thanks babe :) xx

   Reply
  • I would like to go to the bootcamp but I currently I must work hard in my office :(

   another great blog: http://www.intothecity.me

   Reply