Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:24 | March 7, 2016

  Sunday Pizza

  pizza2pizza6pizza90pizza1

   

  A PERFECT SUNDAY

   

  Made pizza’s together yesterday and it was really cozy! Aleks & Kenza brought a game with them too that we played after the dinner that was really fun, even tho I lost and got last hahaha. Like always! Gonna try to light up the fire stove as much as we can now before it’s too warm outside to do it. It makes it way more cozier! Monday again and I sure have some work to do. First I’m gonna answer all of my emails before I’m off too meetings and so on. Happy Monday peeps!

  _______________________________________________

  Vi gjorde pizza ihop igår och de var sjukt mysigt! Aleks & Kenza tog med sig ett brädspel med som vi körde som var jäkligt roligt, trots att jag förlora och kom sist som alltid haha! Vi måste se till att tända brasan så mycket vi kan nu innan de blir för varmt utomhus. Det gör att allt blir mer mysigare! Måndag igen och jag ska sitta och svara på massa mail innan jag ska dra iväg på en del möten. Glad måndag!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “Sunday Pizza”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här