Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:19 | March 7, 2016

  WORK

  blue_ablick1blue_ablick2blue_ablick4blue_ablick12blue_ablick3blue_ablick5

   

  PHOTOS BY FILIPPA / CREDIT&ADLINKS
  _JACKET FROM BIKBOK_SHIRT FROM LINDEX_CAP FROM BILLMAN FOR RUT&CIRCLE_
  _JEANS FROM GINA TRICOT_SHOES FROM ZARA_BAG FROM CHANEL, HERE_

   

  Work, work, work, work, work woooork! Think of Rihannas soooong! Well, that’s what I’m doing right now. I took a break from it earlier today and had a coffee with Filippa and lunch with André before getting back to work. I’m trying to get things done so I can chill tonight. I really wanna go to the cinema with André but I don’t know if he’s up for it! What are you guys doing tonight? I kind of wanna make pizza again also.. haha. If there is something that I love, it’s pizza haha. Are you the same? I can always eat pizza! And btw, I had a coat over this but I took it of for the photos cause I just wanted to show you the outfit under.

  __________________________________

  Work, work, work, work, work wooooooek! Tänk på Rihannas låt! Ja, de är de jag gjort idag. Tog en liten break förut och drack kaffe med Filippa och åt lunch med André innan jag fortäsatte jobba. Försöker få saker gjorda som behöver bli klara så jag kan softa ikväll. Jag vill hitta på nått ikväll, typ gå på bio men vetitusan om André är down för de! Vad ska ni göra ikväll? Jag vill typ göra pizza idag igen.. haha. Om de är nått jag älskar så är det pizza haha. Är ni samma? Jag kan alltid käka pizza! Och ja, jag hade såklart en kappa över denna look men som jag tog av mig för bildernas skull. Ville visa hur jag såg ut under.


  25 kommentarer  25 kommentarer om “WORK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här