Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:33 | March 8, 2016

  IN BETWEEN WORK

  coffee1coffee2coffee3

   

  COFFEE TIME

   

  Some pictures I snapped yesterday when I had some coffee with Filippa between work :) this girl is really something! Happy to have her in mah lajf! Last night André and I had a really cozy time  – we went and saw “En man som heter Ove” ( a swedish movie ) at the cinema and damn it was so good!! It’s been a while since I saw a really good swedish movie :) thumbs up for sure! After the cinema we just went home and chill. A perfect monday evening after a lot of work!
  AND TO ALL THE WOMEN OUT THERE! HAPPY INTERNATIONAL WOMEN’S DAY ♥
  WE ROCK!!!

  ________________________________________

  Lite bilder som jag tog igår när jag och Filippa drack en kaffe mellan jobb :) den här tjejen är något speciellt! Glad att jag har henne! Igårkväll så hade jag och André en supermysigkväll – vi stack och såg “En man som heter Ove” på bio och jäklar vad bra den var!! Länge sen jag såg en riktigt bra svensk film faktist :) tummarna upp! Efter bion stack vi hem till oss och bara softa. En perfekt måndagskväll efter massa jobb!
  OCH TILL ALLA KVINNOR DÄR UTE! GLAD INTERNATIONELLA KVINNODAGEN ♥
  VI ÄR GRYMMA!!!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “IN BETWEEN WORK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här