Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:53 | March 9, 2016

RED TASSELS

SHOPPING
shoes_m6

 

ADLINK: HEELS, HERE (sold out) – SIMILAR HERE

 

Can’t wait to wear these babies! I’ve been looking at them for a long time now and now they’re finally MIIIIINE! Now I’m on my way home to Stockholm again. Took a little trip to Nykil yesterday to swing by my grandpa and just get some work done and chill. We started our day with a big breakfast before me and my grandpa went for a walk in the forest for over 1 hour. The air, the nature, everything is just like balm for the soul! I’ll arrive in Stockholm in less than 1 hour and then I’m just going home, switch into something more dressed up and then off to a River Island dinner :) Elsa might swing by too before we are off! Yey!

______________________________________

Åh kan inte vänta tills jag kan bära dessa! Har haft ögonen på dome ett tag och nu är dom äntligen MIIIINA! Nu sitter jag på tåget hem till Stockholm. Tog en liten avstickare till Nykil och hälsade på min morfar för att få umgås, softa och få lite jobb gjort. Vi började dagen med en stor frukost innan vi tog en timmes promenad i skogen. Luften, naturen och bah allt är som balsam för själen! Jag anländer till Stockholm om mindre än en timma och då ska jag bara hem, byta om till nått mer uppklätt och sen gå på River Island middagen :) Elsa kanske ska svänga förbi oss hemma med innan vi drar! Yey!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

19 Responses to “RED TASSELS”

  1. Alice on

    Hej!!
    Har länge velat köpa ett par fräscha klackar från missG, men skulle behöva veta av dig om de är en riktig plåga på fötterna som bara kan användas i ett par H innan fötterna är döda eller om de är hyfsat sköna!:DD
    Super snygga btw

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.