Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:53 | March 9, 2016

  RED TASSELS

  shoes_m6

   

  ADLINK: HEELS, HERE (sold out) – SIMILAR HERE

   

  Can’t wait to wear these babies! I’ve been looking at them for a long time now and now they’re finally MIIIIINE! Now I’m on my way home to Stockholm again. Took a little trip to Nykil yesterday to swing by my grandpa and just get some work done and chill. We started our day with a big breakfast before me and my grandpa went for a walk in the forest for over 1 hour. The air, the nature, everything is just like balm for the soul! I’ll arrive in Stockholm in less than 1 hour and then I’m just going home, switch into something more dressed up and then off to a River Island dinner :) Elsa might swing by too before we are off! Yey!

  ______________________________________

  Åh kan inte vänta tills jag kan bära dessa! Har haft ögonen på dome ett tag och nu är dom äntligen MIIIINA! Nu sitter jag på tåget hem till Stockholm. Tog en liten avstickare till Nykil och hälsade på min morfar för att få umgås, softa och få lite jobb gjort. Vi började dagen med en stor frukost innan vi tog en timmes promenad i skogen. Luften, naturen och bah allt är som balsam för själen! Jag anländer till Stockholm om mindre än en timma och då ska jag bara hem, byta om till nått mer uppklätt och sen gå på River Island middagen :) Elsa kanske ska svänga förbi oss hemma med innan vi drar! Yey!


  19 kommentarer  19 kommentarer om “RED TASSELS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här