Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:53 | March 9, 2016

  SPRINGTIME

  summerblick9summerblick10summerblick8

   

  THREE SPRING/SUMMER LOOKS OF 2015

   

  Ah, I have never craved so much for swedish summer now! Yes, I do travel a lot and I’m so happy about that – but nothing can compare to swedish summer ( when it’s good haha ). Why can’t spring come now ? I wanna wear sandals, light colors and a thin jacket. Should I go out in the forest and scream like Ronia the robber’s daughter? A spring scream! Then it might come..

  _______________________________

  Åh, har nog aldrig cravat svensk sommar som nu! Ja, jag reser en del och de är jag fett glad för – men inget är som svensk sommar ( när den är bra haha ). Kan inte våren börja komma nu iaf? Jag vill ha på mig sandaler, ljusa färger och tunna jackor. Borde jag gå ut i skogen och skrika som Ronja Rövardotter? Ett vårskrik! Då kanske den kommer..


  24 kommentarer  24 kommentarer om “SPRINGTIME”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här