Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:41 | March 10, 2016

  A little trip to Cuba

  river5river1river3river2river7river6

   

  RIVER ISLAND EVENT

   

  Some pictures from yesterday’s event that River Island hosted :) Good food, nice clothes and happy people! Really nice collection I have to say! The set on the last pic is just amazing. Want them! Just got back home and now i’m gonna spend half an hour on the sofa before I need to get ready for tonight. Margaux, Fang, Filippa och Linus are coming over for dinner!

  ________________________________________

  Lite bilder från gårdagens event som River Island höll i :) Bra mat,fina kläder och glada människor! Gillade kollektionen massor måste jag säga! Setet på sista bilden är magiskt. Vill ha! Kom precis hem och nu ska jag spendera en halvtimma på soffan innan jag ska fixa här hemma innan ikväll. Ikväll kommer Margaux, Filippa och Linus hit på middag!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “A little trip to Cuba”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här