Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:02 | March 11, 2016

  Brynolf&Ljung

  BRYNOLF&LJUNGBRYNOLF&LJUNG2BRYNOLF&LJUNG3

   

  BTS FROM FILIMG WITH BRYNOLF&LJUNG/TV4

   

  Some photos from today! It was so much fun and damn these boys are good! Both me and André where mesmerized of wtf was happening in their magic tricks today! And no, nothing is staged – everything is real! So sick. This will be shown on TV4 and TV4Play soon. I’ll let you know! HAPPY FRIDAY EVERYONE! ♥

  __________________________________________

  Lite bilder från idag! De var så sjukt kul och jäklar vad grymma dehär killarna är! Både jag och André blev helt till oss av vad tusan dom gjorde i sina tricks! Kommer bli så fett att se i efterhand med! Och nej, inget är iscensatt – allt händer på riktigt! Så sjukt. Det kommer visas på TV4 och på TV4play snart. Jag kommer berätta för er när! GLAD FREDAG PÅ ER! ♥


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Brynolf&Ljung”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här