Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:55 | March 11, 2016

  Castle // blue dreamin’

  castle_ablick10castle_ablick9castle_ablick4castle_ablick8castle_ablick7
  PHOTOS BY RASMUS LINDHAL / EDIT BY ME
  _TSHIRT FROM ZARA_COAT FROM GINA TRICOT_SHOES FROM ZARA_
  _BAG FROM ZARA_JEANS FROM LEVIS_SUNNIES FROM RAYBAN_

   

  A very simple look! Love the blue details.. but I wanna wear it to something more summer-ish. A dress or something like that! I’m so sick and tired of the cold. I’m happy that the sun is here atm, but I hate that you have to wear big coats, thick sweaters and long trousers. I have zero inspiration when it comes to outfits right now haha. It feels like I’ve worn all of my jackets 100 times, all my trousers too and all of my sweaters. I look the same all the time hahah! No maybe not, but it feels like it! Give me spring! Okey I’m gonna stop complaining now and get ready for the day. Started my morning with a 45 minute power walk in the sun. Now I’m sitting here with my cup of tea, working. Two magicians(!!) are coming here today to do magic tricks for us for a tv-show on TV4! I’m so excited!!!

  -This post was supposed to be published earlier today but didn’t come up.

  ___________________________________________________

  En väldigt enkel look! Älskar de blå detaljerna.. men vill bära dom till nått mer sommrigt. En klänning eller så! Jag är så trött på det kalla nu. Jag är glad att solen kikat fram lite dessa dagar, men jag hatar att man måste ha på sig värsta feta jackorna, tjocka tröjor och långa byxor. Jag har noll inspo när de kommer till outfits just nu haha. Känns som jag haft på mig allt i garderoben nu. Alla jackor har jag haft på mig 100 gånger, samma med byxorna och tjocktröjorna hahah! Kanske inte, men de känns som de. Ge mig vår! Okej, ska sluta klaga nu och göra mig redo för dagen. Började morgonen med en 45 minuter lång promenad i solen. Nu sitter jag och jobbar och dricker te. Två magiker kommer hit idag!! Vi ska spela in för TV4 här hemma idag! Så jäkla pepp!!

  – Det här inlägget skulle kommit upp tidigare idag men gjorde inte de.


  33 kommentarer  33 kommentarer om “Castle // blue dreamin’”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här