Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:55 | March 11, 2016

Castle // blue dreamin’

LOOK OF THE DAY
castle_ablick10castle_ablick9castle_ablick4castle_ablick8castle_ablick7
PHOTOS BY RASMUS LINDHAL / EDIT BY ME
_TSHIRT FROM ZARA_COAT FROM GINA TRICOT_SHOES FROM ZARA_
_BAG FROM ZARA_JEANS FROM LEVIS_SUNNIES FROM RAYBAN_

 

A very simple look! Love the blue details.. but I wanna wear it to something more summer-ish. A dress or something like that! I’m so sick and tired of the cold. I’m happy that the sun is here atm, but I hate that you have to wear big coats, thick sweaters and long trousers. I have zero inspiration when it comes to outfits right now haha. It feels like I’ve worn all of my jackets 100 times, all my trousers too and all of my sweaters. I look the same all the time hahah! No maybe not, but it feels like it! Give me spring! Okey I’m gonna stop complaining now and get ready for the day. Started my morning with a 45 minute power walk in the sun. Now I’m sitting here with my cup of tea, working. Two magicians(!!) are coming here today to do magic tricks for us for a tv-show on TV4! I’m so excited!!!

-This post was supposed to be published earlier today but didn’t come up.

___________________________________________________

En väldigt enkel look! Älskar de blå detaljerna.. men vill bära dom till nått mer sommrigt. En klänning eller så! Jag är så trött på det kalla nu. Jag är glad att solen kikat fram lite dessa dagar, men jag hatar att man måste ha på sig värsta feta jackorna, tjocka tröjor och långa byxor. Jag har noll inspo när de kommer till outfits just nu haha. Känns som jag haft på mig allt i garderoben nu. Alla jackor har jag haft på mig 100 gånger, samma med byxorna och tjocktröjorna hahah! Kanske inte, men de känns som de. Ge mig vår! Okej, ska sluta klaga nu och göra mig redo för dagen. Började morgonen med en 45 minuter lång promenad i solen. Nu sitter jag och jobbar och dricker te. Två magiker kommer hit idag!! Vi ska spela in för TV4 här hemma idag! Så jäkla pepp!!

– Det här inlägget skulle kommit upp tidigare idag men gjorde inte de.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

33 Responses to “Castle // blue dreamin’”

 1. Louise on

  Hva snakker du om jente!?? U look FABOLOUS!! ;-D

  Heldig med solen du da, her i Oslo er det sååå grått vær om dagen – hard to make bright outfit posts!

  anywayss.. life is great tho;)

  GOD HELG <3

  GIZZA.NO

  Reply
  • angelicablick on

   Joo! usch, så tråkig just nu!! haha men tack fina <3 skönt att höra att jag inspirerar iaf <3
   ja, så härligt med lite sol iaf!! life is great for sure <3
   tack detsamma!!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.