Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:39 | March 12, 2016

  SATURDAY

  JJ2JJ5JJ1JJ3

   

  COFFEE W ELLEN SOME WEEKS AGO

   

  SATURDAY! YEY! Woke up pretty early this morning, went up and made breakfast when André went to work. Feels so good with weekend! I’m soon gonna meet up with Daniella and goto Fightbox for a workout :) The sun is shining today too and I’m so happy about that!

  _______________________________________

  LÖRDAG! YEY! Vakna ganska tidigt imorse och fixade lite frulle när André stack till jobbet. Känns så skönt med helg! Jag ska snart möta upp Daniella för att dra till Fightbox och köra ett hårt pass :) solen skiner idag och det gör mig fett glad!

   

   


  6 kommentarer  6 kommentarer om “SATURDAY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här