Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:10 | March 13, 2016

  All about Pura Vida

  imageimageimageimageimageimage

   

  FORGOTTEN PICTURES FROM
  COSTA RICA

   

  I wanna wish you all a wonderful sunday! I’m laying on the sofa editing pictures and trying to plan what to bring to LA. André and I are playing Fugees really loud and I love that my love for them as been reborn. I used to listen to them a lot when I was younger! I need to be at Arlanda really early tomorrow so we are just gonna make dinner and chill infront of a movie before it’s time to sleep. Hopefully Imma be tired on the flight also so I can sleep. As you all know, I’m scared of flying. What are you guys doing tonight?
  _____________________________________

  Jag vill önska er en fin söndag! Jag ligger på soffan och fixar bilder och förösker tänka vad jag ska ha med mig till LA. André och jag spelar Fugees riktigt högt och jag älskar att min kärlek för dom har blivit sig påmind igen. Lyssnade en del på dom när jag var mindre! Jag behöver vara på Arlanda ganska tidigt imorgon så vi ska bara laga middag här och softa innan vi måste sova. Hoppas på att kunna sova en del på flyget imorgon med. Jag är ju rätt rädd för att flyga som ni vet. Vad ska ni göra ikväll?


  14 kommentarer  14 kommentarer om “All about Pura Vida”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här