Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:07 | March 13, 2016

  THE RAGGED PRIEST

  bad_ablick1bad_ablick3bad_ablick11bad_ablick4bad_ablick2badbone_ablick1bad_ablick7

   

  PHOTOS BY RASMUS LINDAHL / CREDIT&ADLINKS
  _JACKET FROM THE RAGGED PRIEST_LEGGINGS FROM PUMA, HERE_
  _TSHIRT FROM ADIDAS, HERE_SNEAKERS FROM NIKE, HERE_

   

  All the brands mixed, haha! That’s fine by me :) Sunday is here and I’m off to the gym with Daniella! André and I are just gonna have a calm day and I need to pack. Cause I’m going to LA tomorrow!! I’ll write more when I get back from the gym!

  _____________________________________

  Alla märken blandade, haha! Men de är ok för mig :) Söndag äntligen och jag ska snart iväg till gymmet med Daniella! André och jag ska bara softa idag och jag behöver packa med. Imorgon bär det av till LA!! Jag skriver mer sen när jag kommit hem från gymmet!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “THE RAGGED PRIEST”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här