Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:05 | March 15, 2016

  BIKERIDE AROUND VENICE

  bike_a1bike_a2

   

  BIKE RIDE AROUND VENICE
  _JEANS FROM ASOS_SANDALS FROM BIRKENSTOCK_BAG FROM CHANEL_
  _TUNIC FROM ASOS_CAP FROM BILLMAN FOR RUT&CIRCLE_NECKLACES FROM DREAM BIG_

   

  The time difference is killing us haha! But it’s just to force yourself to stay up :) We just came back after doing a bit of a workout at the beach and are now eating breakfast. We are planning our day now and we are thinking about eating lunch later on at Joans and third. Have you been there? When we got here yesterday we went and rented some bikes and went around Venice. I’m in love with LA!!

  ___________________________

  Tidsskillnaden här dödar oss lite haha! Men de är bara att kämpa :) Vi kom precis tillbaka efter att ha kört lite träning på stranden och nu sitter vi och äter frukost. Vi försöker planlägga våran dag och vi funderar på att käka lunch på ett ställe som heter Joans and third. Har ni käkat där? När vi kom hit igår så hyrde vi cyklar och körde runt Venice. Jag är kär i LA!!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “BIKERIDE AROUND VENICE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här