Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:19 | March 15, 2016

  LOS ANGELES

  USALA4USALA12USALA14USALA7USALA90USALA10

   

  USA ROADTRIP & LA RANDOMS

   

  Hiiii from LA! As I told you yesterday , in collab with SAS, we flew their premier flight from Stockholm directly to Los Angeles non-stop! Everything went really good and to travel with SAS Plus was magic – they had wifi on the plane ( yeeeey!) :) You where also able to bring two luggages for check in ( that’s really nice! next time i’m thinking about staying longer – so that’s perfect ), chill out in their lounge and board the plane first. It feels really fun that they will fly this route daily from now on! I’m a big fan of LA so I’ll want to go here more times with that route for sure. I think that SAS overall always fly comfy planes which makes everything more easy. If you wanna read more about this, press HERE! I’m so happy to be back and I can’t wait to hang out here in LA. I’ve been here two times before but really short so now I wanna see and explore more :) talk to you later babes!

  ____________________________________________________

  Hej från LA!! Som jag skrev igår så flög vi i samarbete med SAS deras premiärflyg från Stockholm Arlanda direkt till Los Angeles! Allt gick jättebra och att resa i deras SAS plus var magiskt – dom hade wifi på planet ( yeeeeey!) :) Man får dessutom ta me extra baggage ( sjukt bra eftersom jag planerar att åka hit en liten längre stund nästa gång!), hänga i deras lounge och gå på planet först. Känns superkul att dom från och med nu kommer köra den rutten dagligen! Jag är ett stort fan av LA så jag är fett pepp på att åka hit fler gånger med deras direktflyg. Tycker att dom överlag alltid har sköna flyg och de underlättar en hel del, speciellt när man ska åka långt – så SAS är ofta ett val jag brukar vilja köra på! Vill ni läsa mer om detta, så kan ni trycka HÄR! Jag är iallafall så jäkla glad att vara tillbaka här i LA, har varit här två gånger innan men har alltid bara haft en dag eller två här så de ska bli kul att få se lite mer :) Puss på er så hörs vi om en kort stund!

  -In collab with SAS


  5 kommentarer  5 kommentarer om “LOS ANGELES”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här