Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:41 | March 16, 2016

  FLIGHT MODE

  travel1travel4travel2travel3

   

  PICTURES FROM THE FLIGHT FROM SWEDEN TO LA

   

  Pictures of three really tired girls! Haha I think all of us where totally exhausted in these pics. Anyway, when I’m writing this – I’m half asleep already! So I’m gonna keep it short. Had a fantastic day here in LA and took tons of photos :) You’ll get them later on ofc. Today is our last full day here and I just wan a staaaaay! But I’m coming back soon so that good ♥

  _____________________________________________

  Bilder på tre sjukt slitna och trötta tjejer! Haha vi var helt utmattade här. Aja, sover typ halvt när jag skriver detta så jag ska hålla det kort. Har haft en fantastisk dag i LA och tagit massa foton :) Ni ska såklart få se dom sen. Idag är sista fulla dagen här och jag vill inte heeeeem! Men jag kommer som tur är snart tillbaka så de är bra ♥


  11 kommentarer  11 kommentarer om “FLIGHT MODE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här