Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:36 | March 16, 2016

  L.A DREAMIN’

  4I5A3860ABLICK28ABLICK22ABLICK27ABLICK23ABLICK32ABLICK21

   

  CREDIT&ADLINKS:
  _TOP FROM ASOS, HERE_SKIRT FROM TOPSHOP_SANDALS FROM ASOS, SIMILAR HERE_
  _BAG FROM PHILLIP LIM, HERE_SUNGLASSES FROM RAYBAN, HERE_

   

  Good morning from LA and good afternoon in Europe haha! LA is treating us so good and our schedule is stocked with activities  :) but that’s just fun! Yetserday we went strolling around Venice a while and just enjoyed the good weather. After that we went back to the hotel and got ready for the gala with SAS. A really nice dinner and good company! I just woke up and I’ll soon meet up with the others for breakfast. Today we’re going to Google and Youtube’s office and I’m sooo excited!! Feels really cool :) we have some time for our own disposal today so I’m hopefully gonna meet up with Tash, Devin and France for lunch and also later on a late dinner. There is a beach party that we are going too also and I’m looking forward to it!

  _____________________________________________

  God morgon från LA och god eftermiddag i Europa haha LA behandlar oss väl, och vårt schema är fullt med aktiviteter :) rikigt kul! Igår stack vi till Venice och promenerade runt lite och njöt av vädret. Efter de stack vi tillbaka till hotellet och gjorde oss redo for gala och middag med SAS. En trevlig middag med trevligt folk! Vaknade nyss här och ska snart möta upp de andra för frukost. Idag ska vi besöka Google och youtubs kontor så de ska bli fett coolt!! Känns skitroligt :)  vi har fått lite tid till att göra egna grejer idag så jag ska passa på att träffa Tash, Devin och France för lunch om jag hinner och sen även en sen middag. Vi ska förbi någon strandfest senare så de kommer nog bli skitkul!


  31 kommentarer  31 kommentarer om “L.A DREAMIN’”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här