Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:34 | March 16, 2016

  VENICE GOT ME LIKE..

  RANDOM_ABLICK1RANDOM_ABLICK2RANDOM_ABLICK3RANDOM_ABLICK7RANDOM_ABLICK11RANDOM_ABLICK9RANDOM_ABLICK10RANDOM_ABLICK12

   

  VENICE

   

  Some snaps I took during our stroll yesterday :) feels so sad it’s our last day here! I DON’T WANNA LEAVE :( Thank god I’m back here soon. LA got me liiiiike! Well, I wanna come back and stay for maybe a month or so. Do you know where you can go if you wanna find a good place to rent a nice apartment here? André and I where thinking abou renting an apartment in NYC this fall but I don’t know if that’s happening now since our friend might not be able to rent it out.. so maybe LA instead?

  _________________________________________

  Lite bilder från igår som jag tog :) känns så tråkigt att de är vår sista dag här! VILL INTE ÅKA HÄRIFRÅN :( Tack och lov att man ska tillbaka snart. LA got me liiiike! Jag vill komma tillbaka och typ stanna en månad eller så. Vet ni vart man kan vända sig om man vill hyra någon nice lägenhet här? André och jag tänkte bo i NYC i någon månad eller två hos en vän, men nu ser de ut som att det inte blir av så då kanske vi borde åka hit istället?


  36 kommentarer  36 kommentarer om “VENICE GOT ME LIKE..”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här