Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:34 | March 18, 2016

  CALIFORNICATION

  blue_angelicablick8blue_angelicablick5blue_angelicablick9blue_angelicablick4

   

  CREDIT&ADLINKS:
  _TUNIC OLD FROM INDISKA_SKIRT FROM ZARA_BAG FROM ZARA_NECKLACES FROM DREAM BIG_
  _SUNGLASSES FROM RAYBAN, HERE_SANDALS FROM BIRKENSTOCK, HERE_

   

  Comfy and comfy. This is how I strolled in LA the last day there! I cam’t seem to stop wearing my birkenstock also.. they are so fucking comfy haha. I’m trying to get my tired body ready for tonight – André’s parents are here visiting so we are gonna go out an eat and just hang out. I think my jetlag will kick in pretty early today, but that’s OK. The jetlag is better once you get home than it is when you travel from Sweden to USA. I like to get up early so that’s good :)

  ______________________________________

  Bekvämt och bekvämt. Såhär gick jag runt sista dagen i LA! Jag verkar inte kunna sluta använda mina birkenstock .. dom är fan jävigt bekväma haha. Jag försöker få min trötta kropp redo för kvällen – Andrés päron är här och hälsar på så vi ska ut och käka och bara hänga. Jag tror min jetlga kommer kicka in ordentligt här snart haha, men de är ok. Jetlagen är ju bättre när man kommer hem från USA än när man åker från Sverige och dit. Jag gillar ju att vakna tidigt så :)


  35 kommentarer  35 kommentarer om “CALIFORNICATION”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här