Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:25 | March 20, 2016

  FLAT – MIDDLE – HIGH

  ABLICK_SHOES12
  ADLINKS: 1.HERE 2.HERE 3.HERE 4.HERE 5.HERE
  6.HERE 7.HERE 8.HERE 9.HERE 10.HERE 11.HERE 12.HERE

   

  Some shoe-lovin’ – everything from low to high and in between haha. I can’t get enough of funny and colorful shoes atm! These ones are not that colorful maybe, but a bit funny with the straps and small tassels .I’m interested in no 4 and 12. I’ve been looking at no 12 for a while now. Maybe baby..

  _________________________________________

  Lite kärlek till dessa skor – allt från högt till lågt och allt mittemellan haha. Kan inte få nog av annorlunda och färgglada skor just nu. Dessa är inte så värsta förgglada men modellerna på dom är lite olikt de vanliga. Är småsugen på no 4 och 12. Har kikat på no 12 ett tag nu. Maybe baby..


  10 kommentarer  10 kommentarer om “FLAT – MIDDLE – HIGH”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här