Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:24 | March 20, 2016

  LUNCH SPOT

  JOANS_ABLICK1JOANS_ABLICK7JOANS_ABLICK2JOANS_ABLICK11JOANS_ABLICK5JOANS_ABLICK8REMAP_angelicablick1

   

  LUNCH AT JOANS ON THIRD

   

  Sorry for bad update yesterday, or not at all haha. Andrés parents visited for the weekend and we went to a big gala yesterday where André’s father won a prize in the Martial art gala. So happy for him! We started our day with a nice breakfast at a hotel close by and now I’m back home and André is working :) I’m gonna watch some Sex & the city episodes before I need to get some work done. So, we went to this place called Joans on third which I’ve heard only great things about and had lunch. Really nice place!

  __________________________________________

  Ledsen för kass uppdatering igår, eller snarare ingen haha. Andrés päron har vart på besök över helgen som sagt och så var vi på en stor kampsportsgala igår så hann inte riktigt! Andrés pappa vann pris på galan med. Så glad för hans skull! Började dagen med frukost på ett mysigt hotell i stan och nu är jag hemma medans André jobbar :) Jag ska kolla på lite Sex&the city avsnitt innan jag ska jobba. Så, vi stack till de här stället i LA – Joans on third och käkad lunch. Hade bara hört bra om de så då var jag tvungen att testa. Nice ställe!


  25 kommentarer  25 kommentarer om “LUNCH SPOT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här