Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:54 | March 21, 2016

  BIKE RIDE

  bikeride_blick1bikeride_blick4bikeride_blick5bikeride_blick3bikeride_blick2bikeride_blick6

   

  BIKE RIDE AROUND VENICE

   

  On the first day in LA we rented bikes and went around Venice beach! It was lovely and next time i’m there I’m def renting a bike again to go around on. We are gonna stay in LA after Coachella for about five days – can’t wait!! Today I’m gonna work from my laptop and plan my week. big stuff coming up! And also big trips coming up. Especially Coachella and Mexico – fantastic! I’ve always wanted to go to coachella so It’s kind of a dream come true.

  _________________________________________

  Första dagen i LA hyrde vi cyklar och körde runt Venice beach! De var superhärligt och jag ska lätt göra de nästa gång jag är där igen. Vi ska stanna i LA efter coachella i ungefär fem dagar – Längtar!! Idag ska jag jobba ifrån laptopen och planera min vecka. Massa stora saker på g! Och stora resor med. Speciellt  Coachella och Mexico – magiskt! Jag har alltid velat gå på Coachella så de är allt en liten dröm som går i uppfyllelse.


  22 kommentarer  23 kommentarer om “BIKE RIDE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här