Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:19 | March 22, 2016

  Dinner with a view

  ROOFTOP_ABLICK1ROOFTOP_ABLICK2ROOFTOP_ABLICK3ROOFTOP_ABLICK4

   

  DINNER WITH A VIEW IN LA

   

  Look at that amazing view! And the sunset! This is the second evening in LA and we had a really nice time :) A lot of nice people and as I said: a beautiful view. I’m waiting for André and Emil to come home and they are gonna make dinner for us three tonight. It’s always cozy to make dinner at home and especially when friends come over. Freja was here yesterday a short while also and soon I’m gonna invite the #vacaymonkeys over for dinner. Tomorrow my morning starts with a breakfast meeting with Margaux at 08.45 . We have some plans/ideas coming up that I think you guys will love! But more about that as soon as we have gotten started. Wihuu! Have a nice tuesday evening ♥

  _________________________________________________

  Kolla utsikten! Och solnedgången! Det här var andra kvällen i LA och vi hade en väldigt trevlig kväll :) massa folk och som jag sa: en skithärlig utsikt. Väntar just nu på att André och Emil ska komma hem så ska dom göra middag åt oss tre ikväll. Det är alltid mysigt att göra middag hemma och speciellt när vänner kommer över. Freja var här en stund igår och jag ska snart bjuda in mina #vacaymonkey hit tänkte jag. Imorgon börjar dagen med ett frukostmöte vid 08.45 med Margaux för att planera lite saker som vi ska börja pyssla med – tror ni kommer gilla det! Kommer berätta mer när vi kivat igång. Wihuu! Ha en fin tisdagskväll ♥


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Dinner with a view”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här