Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:05 | March 22, 2016

  MAGICAL SUNSETS

  ablick_la3ablick_la1

   

  MAGICAL SUNSETS & WARM NIGHTS

   

  Woke up a while ago and I’ve been drinking my coffee answering some emails :) I had some meetings booked today but we had to move them to another day, so now I’m just gonna sit and work on my laptop again – as I said, there is a lot of things happening so I need to plan all the stuff. Guess what? I’m going to Linköping on the 9th of April to hold a lecture on Elsas hus. Wiie! It’s my first time and I’m a bit scared haha, but I think it will be fine :) would be awesome if you came! I’ll remind you when it’s getting closer!

  _____________________________________________

  Vaknade för en stund sen och har druckit kaffe och svarat på mail :) Hade lite möten inbokade men var tvungen att flytta på dom till en annan dag. Ska sitta vid laptopen idag igen och jobba – som jag sa, de är en hel del som händer nu så vi behöver planera allt osv. Gissa vad? Jag ska komma till Linköping den 9:e April för att hålla i en föreläsning på Elsas hus. Wiie! Ska bli kul, men har aldrig gjort de innan så är lite nervös. Men de ska nog gå bra hoppas jag :) vore superkul om ni kunde komma! Ska påminna er om de när de börjar närma sig!


  22 kommentarer  22 kommentarer om “MAGICAL SUNSETS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här