Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:09 | March 22, 2016

  Muay Thai // Fightbox

   

  AT FIGHTBOX YESTERDAY

   

  Did some workout yesterday with Daniella at Fightbox! I’m starting to do more and more thaiboxing and Jimmy is actually making progress with me. I just need to get better and better until I’m the best! My kicks are good and I’m pretty strong in my punches but I need to work more on my technique. That takes time! But it feels good to be a natural talent from the beginning even tho I have a long way left to go until I’m fit for fight. A real fight! I’m always like that.. i need to have it “in my blood” and be kind of good at something from the beginning to actually enjoy and like it. If I suck at something I never wanna do it again hahaha. So I’m happy I don’t suck at thaiboxing haha! Are you the same?

  ________________________________________

  Körde lite träning igår på Fightbox med Daniella! Kör mer och mer thaiboxning och min pt Jimmy gör framsteg med mig. Behöver bara bli bättre och bättre tills jag är bäst! Mina sparkar sitter stenhårt och mina slag är hårda, men jag behöver lära mig mycket mer teknik. Sånt tar tid! Men de känns bra att vara en “naturbegåvning” trots allt i detta även fast jag självklart har en lång väg kvar tills jag är fit for fight. En riktig match dvs! Jag är alltid sån.. jag måste ha det ” i mitt blod” och vara ganska bra på nått från början för att faktist tycka om det. Om jag suger på nått så tappar jag intresset direkt och vill aldrig göra de igen haha. Så jag är glad att jag inte suger på thaiboxning haha! Är ni likadana?


  23 kommentarer  23 kommentarer om “Muay Thai // Fightbox”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här