Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:09 | March 22, 2016

Muay Thai // Fightbox

WORKOUT

 

AT FIGHTBOX YESTERDAY

 

Did some workout yesterday with Daniella at Fightbox! I’m starting to do more and more thaiboxing and Jimmy is actually making progress with me. I just need to get better and better until I’m the best! My kicks are good and I’m pretty strong in my punches but I need to work more on my technique. That takes time! But it feels good to be a natural talent from the beginning even tho I have a long way left to go until I’m fit for fight. A real fight! I’m always like that.. i need to have it “in my blood” and be kind of good at something from the beginning to actually enjoy and like it. If I suck at something I never wanna do it again hahaha. So I’m happy I don’t suck at thaiboxing haha! Are you the same?

________________________________________

Körde lite träning igår på Fightbox med Daniella! Kör mer och mer thaiboxning och min pt Jimmy gör framsteg med mig. Behöver bara bli bättre och bättre tills jag är bäst! Mina sparkar sitter stenhårt och mina slag är hårda, men jag behöver lära mig mycket mer teknik. Sånt tar tid! Men de känns bra att vara en “naturbegåvning” trots allt i detta även fast jag självklart har en lång väg kvar tills jag är fit for fight. En riktig match dvs! Jag är alltid sån.. jag måste ha det ” i mitt blod” och vara ganska bra på nått från början för att faktist tycka om det. Om jag suger på nått så tappar jag intresset direkt och vill aldrig göra de igen haha. Så jag är glad att jag inte suger på thaiboxning haha! Är ni likadana?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

23 Responses to “Muay Thai // Fightbox”

 1. Mari on

  Yes! I’m definitely the same! If I suck at something then I just don’t have enough motivation to practise that much that I would come better xD

  Reply
 2. Anne on

  Haha it’s like ‘reading’ in a mirror! But hey, as long as you have fun in the thing you do! Would love to have something like FightBox in my neighbourhood..
  May I ask where your legging is from? Really like it!
  Enjoy your evening x

  Reply
  • angelicablick on

   Hahah! Then you def know how I mean :D haha! Yes, it’s such a good gym :) the leggings are from Gina Tricot! thanks! xx

   Reply
 3. Belle on

  Är likadan ja! Testade åka skidor för första ggn för nån vecka sedan. Jag grät två ggr för att jag var så sämst! Aldrig mer säger jag bara!
  Sjukt att jag lärde mig att åka snowboard, men inte skidor haha

  Reply
 4. Anna on

  Kan inte du lägga upp en video när du tränar thaiboxning så får vi se :) . Tränar själv det och tävlar med. Kul är det!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.