Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:28 | March 23, 2016

  GOOGLE OFFICE

  GOOGLE_ANGELICABLICK5GOOGLE_ANGELICABLICK8GOOGLE_ANGELICABLICK7GOOGLE_ANGELICABLICK3GOOGLE_ANGELICABLICK9GOOGLE_ANGELICABLICK1GOOGLE_ANGELICABLICK2

   

  AT GOOGLES OFFICE

   

  One of the days in LA we went to Googles office and I have to tell you: such a cool workingspace!! Their office is huge and they have surfboards waiting outside if they wanna surf on their lunch. They also have a basketball court, game room and other fun stuff! So cool!! It was so much fun hearing about upcoming stuff and also meet a lot of people that work for Google. So inspiring! I mean – GOOGLE IS EVERYTHING!

  _____________________________________

  En av dagarna i LA så besökte vi Googles kontor och jag måste bara säga de: Så coolt ställe att jobba på!! Deras kontor var enormt och de stod liksom surfbrädor utanför om man ville ta sig en surfstund på lunchen. Dom hade dessutom en basketbollplan, spelrum och massa annat skoj! så coolt!! Det var så himla kul att få lyssna på vad dom hade att berätta om kommande saker och att få möte de som jobbar för Google där. Så inspirerande! Jag menar – GOOGLE ÄR JU ALLT!


  13 kommentarer  13 kommentarer om “GOOGLE OFFICE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här