Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:01 | March 24, 2016

  PIER 25

  sunset_angelicablick16sunset_angelicablick11sunset_angelicablick12sunset_angelicablick15sunset_angelicablick14
  _KNIT FROM ASOS (SOLD OUT)_JEANS FROM ASOS_
  _SANDALS FROM H&M_BAG FROM STYLEBOP/MARNI_SUNGLASSES FROM RAYBAN_

   

  Just had my first meeting and it went really good! SO EXCITED OF WHAT’S TO COME! Wie! Now I’m going to the doctor to check my ears haha. I’ve had problems with them since I was a child and after flying a  lot I often get water behind the eardrums. now they are just gonna have them checked and see if they are fine! After that I have another meeting and then meeting up with Rasmus to shoot some looks. Talk to you in a while!
  PS. I like the “keep off” sign.. oups.

  ___________________________________________

  Hade precis dagens första möte som gick jättebra! SÅ PEPPAD PÅ VAD SOM KOMMA SKALL! Wie! Nu ska jag till läkaren för att kolla till mina öron haha. Har haft problem med dom sen jag var liten. När jag flyger mycket får jag vatten bakom trumhinnan. Så nu ska vi kolla så att de är lugnt! Efter de har jag möte och sen ska jag fota med Rasmus. Hörs om en stund!
  PS. gillar “Keep off” skylten.. opus.


  21 kommentarer  21 kommentarer om “PIER 25”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här