Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:34 | March 25, 2016

  OHH YEAH

  yellowablick6yellowablick4yellowablick7yellowablick5

   

  PHOTOS BY RASMUS LINDAHL
  CREDIT&ADLINKS:
  _JEANS FROM ZARA_SHOES FROM RIVER ISLAND_BAG FROM REBECKA MINKOFF, HERE_
  _KNIT FROM ZARA_JACKET FROM ASOS, HERE_

   

  Friday and the weekend starts… NOW! My throat is fucked up and I seriously sound like a 100 year old, cigarette smoking lady atm. But I’m happy anyway! Tonight there is a big B-day party coming up with Bollywood theme! I’ve bought some nice stuff and I think it’s gonna look really nice! YEY! For the first time in life ( almost) i’m wearing pink .. haha. Wish me luck!

  __________________________________________

  Fredag och helgen börjar …. NU! Min hals är fucked up och jag låter som en 100 år gammal, kedjerökande dam. Men jag är gla’ ändå! Ikväll ska vi fira massa födelsedagar med en stor födelsedagsfest med bollywood tema! Har köpt lite grejer som jag tror kommer bli nice! Yey! För första gången någonsin ( typ iallafall ) så ska jag ha på mig rosa.. haha. Önska mig lycka till!


  36 kommentarer  36 kommentarer om “OHH YEAH”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här