Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:05 | March 26, 2016

  LA INSTA

  lainsta22

   

  INSTA LATELY FROM LA // @ANGELICABLICK

   

  What a night we had yesterday! I had so much fun and the party was really dope! Thank you everyone and happy birthday to all of you! We started our night at my place with some food, music and by preparing ourselves. Then we went to the party around eleven and I wasn’t home until three. Really an epic night! I’m actually also very glad about my choice of not drinking at this time. I haven’t been drinking for over 1,5 month now and I LOVE IT! Sure, I can have a glass of wine to dinner at certain times, but that’s it. I haven’t been out party-drinking getting drunk for over 1,5 month and my body and mind feel so much better. I’m always a 100% sober during party’s. I actually have even more fun also! And I always wake up feeling fresh which is the best part. André, Emil and I just had a coffee in the sun, enjoying the weather. SPRING IS HERE! We just got back home and just gonna chill for a while!

  ______________________________________________

  Vilken kväll igår! Hade så sjukt kul och festen var sjukt fet! Tack till alla och grattis till alla födelsedagsbarn! Vi började kvällen hos mig med middag, musik och att fixa oss inför kvällen. Sen stack till fetsen vid elva och så kom jag hem vid tre. Sjukt härlig kväll! Jag är också så glad över mitt beslut om att inte dricka just nu. Jag har inte druckit på över 1,5 månad och jag ÄLSKAR det! Visst, jag kan ta ett glas vin till maten vid vissa speciella tillfällen, men de är allt. Jag har inte varit ute och fest-krökat och supit mig full på 1,5 månad och min kropp och själ mår sååå mycket bättre. Jag är alltid 100% nykter på fest. Och de bästa är att jag faktist har way roligare nu! Och att alltid vakna upp och må bra dagen efter är typ det bästa. André, Emil och jag tog oss nyss en kaffe i solen och njöt av vädret. Vilket vårväder! Nu kom vi nyss hem och ska bara slappa ett tag!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “LA INSTA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här