Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:50 | March 27, 2016

  A THROWBACK

  angelicablick_nyc1angelicablick_nyc2angelicablick_nyc6angelicablick_nyc8angelicablick_nyc5angelicablick_nyc3angelicablick_nyc122angelicablick_nyc10angelicablick_nyc7

   

  NYC IN SEPTEMBER 2015

   

  Ah, I can’t wait to be baaaaack! JUST AMAZING! These ones are from NYC in september during FW. I went there for work with Rami for IN/SPO and to attend some shows. I hope the weather will be a bit warmer there than here. I had a look at the forecast and it looked pretty OK, but not awesome :) we’ll see! Now I’m gonna organize my wardrobe .. HAHAHAH, wish me luck about that…

  ________________________________________

  Åh, längtar tills vi är tillbaka! UNDERBART! Dessa är tagna i NYC under FW i september. Jag var där för jobb med IN/SPO tillsammans med Rami och för att kolla på några shower. Hoppas att vädret är lite varmare där än här. Jag kollade in väderrapporten och de såg helt ok ut, men inte magiskt :) men vi får se! Nu ska jag organisera min garderob… HAHAHAHAH, önska mig lycka till..


  27 kommentarer  27 kommentarer om “A THROWBACK”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här