Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:36 | March 27, 2016

  BURGERS ON A SUNDAY

  flippin1flippin2flippin6flippin4flippin5flippin7

   

  BURGERS & FRIES // ADLINK: STARJACKET FROM CHAMPION, HERE

   

  After waking up with the sun shining in our faces ( yeeeey!) André and I met up with some friends at Flippin’ Burgers and ate a nice burger brunch. I ate so much I almost threw up haha. You know when you are really full but it’s so good that you just continue eating ? Yes, like that. After that we took a walk in the sun, drank coffee and said hi to Julian at work. Now I’m back home packing for our upcoming trip and trying to organize some photos and my email. André and I are going to NYC with his family in less than a week with his family and I can’t wait! Gonna feel amazing to be back there :)

  ________________________________

  Efter att vi vaknat upp med att solen lyste oss i ansiktet ( yey!) så stack jag och André och mötte upp lite vänner på Flippin’ burgers för burgar-brunch. Jag åt så jävla mycket att jag nästan höll på att spy. Du vet när man är sådär proppmätt men man fortsätter och äter för att de är så gott?  så var det. Efter brunchen tog vi en promenad i solen och drack lite kaffe. Vi svängde förbi Julian på jobbet och sa hej med! Nu är jag hemma och ska försöka packa lite inför nästa resa och organisera lite bilder och mail. Jag och André ska till NYC med hans familj om mindre än en vecka och jag längtar som fan! Ska bli kul att få komma tillbaka :)


  18 kommentarer  18 kommentarer om “BURGERS ON A SUNDAY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här