Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

12:48 | March 28, 2016

MONDAY MODE

PARTY IN MY BRAIN,TRAVEL
bloglovin-devin-tashangelica1

 

Picture from bloglovin awards NYC 2015 – Tash, me & Devin♥

 

Okey, easter can be over now so I can start working properly again hahah! I’m so restless! I love to be free from work, but after two days I just get restless. I woke up with the sun shining AGAIN and I’m so happy! Even tho the pollen is killing my face haha. I started taking my medicin for that 2 days ago and damn they makes you sleepy.. right? I’m just gonna fight it through! what are you guys up to today? I’m gonna shoot some looks with Rasmus and then meet up with Fang. Rami is turning 22 today so tonight we are gonna eat dinner and then play laser dome!! HOW FUN? It was ages ago I did that.

______________________________________

Okej, nu kan påsken vara över så jag kan börja jobba som vanligt igen hahaha! Jag är så sjukt rastlös! Jag älskar att jobba men de är såklart skönt med ledighet ibland, men efter två dagar så räcker de med slapperi. haha! Vaknade upp förut idag med att solen lyste in i sovrummet IGEN och jag älskar det! Pollen dödar mig dock och även medicinen jag äter emot de gör mig så sjukt trött.. eller hur? Jag får kämpa mig igenom de! Vad ska ni göra idag? Jag ska fota en del looks med Rasmus och sen möta upp Fang för lite häng innan vi ska fira Rami som fyller 22 idag. middag och sen laserdome!! HUR KUL?! Var fett länge sen jag gjorde de.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

11 Responses to “MONDAY MODE”

 1. ISA on

  såå skönt att nån mer än jag tycker ledighet är lite överskattat ibland! haha jag skäms lite över att säga att jag längtar tills skolan imorgon ;) hah.

  Reply
  • angelicablick on

   Ja!! visst, lite ledigt är nice – och om man åker bort någonstans är de gött länge. Men att vara hemma och bara slappa i flera dagar får mig att krypa på väggarna haha :D kram

   Reply
 2. Lenzie Avery on

  I love this! I follow Tash and Devin on instagram and am obsessed with Monday swim….its so cool to see all three of my favorite fashion bloggers/designers all together! : )

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.