Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

13:10 | March 29, 2016

RAIN FALLIN’ DOWN

TRAVEL
black_blick10black_blick4black_blick9black_blick99

 

CREDIT&ADLINKS:
_JACKET FROM ZARA_JEANS ARE OLD_SNEAKERS FROM NIKE, HERE_
_SUNGLASSES FROM RAYBAN, HERE_SWEATER FROM H&M_BAG FROM STYLEBOP/MARNI_

 

Started my morning with a early breakfast with Ingrid at Nybrogatan 38 :) my boo! Their food is amazing – at least their breakfast. After that I went home and now I’m back at working again! I need to schedule the rest of my week and book some meetings. Tomorrow I’m off for work in Oslo so I’ll fly really early in the morning and then back to Sweden tomorrow night. I’m so psyched to tell you what I’m up to! soon, soon.. Talk to you in a little bit ♥

_________________________________

Började min morgon med en tidig frukost med Ingrid på Nybrogatan 38 :) min boo! Deras mat är underbar – iaf deras frukost. Efter det stack jag hem direkt och nu sitter jag och jobbar! Behöver lägga ut min vecka och boka in möten. Imorgon flyger jag till Oslo för jobb riktigt tidigt och flyger hem sent på kvällen. Jag är så pepp på att få berätta vad jag håller på med! Snart, snart.. hörs om en liten stund ♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

44 Responses to “RAIN FALLIN’ DOWN”

 1. Elin on

  Hej! Läser alltid din blogg men på senaste tiden är bilderna så stora att de inte laddas utan är suddiga. Läser på surfplatta. Finns det någon lösning eller är det via datorn som gäller? Någon som vet eller har något tips? Tvivlar på att det är mitt internet som är dåligt för täckningen och hastigheten är bra. Andra bloggar funkar men inte cube. Mvh Elin

  Reply
  • angelicablick on

   hej! åh, är de sant? konstigt! Har ingen surfplatta utan kollar på mobilen samt datorn och där ser de bra ut. ska ta detta vidare och be dom kolla på de!tack för att du säger till. kram!

   Reply
 2. Karla on

  gooooooooood all black never gets old right??? such a nice outfit!! the leather jacket is very nice. do you think it is still available or is it an old one??
  and i thiiiiink the exiting thing might be a fashion collection from you…either with nelly or bikbok again or something like that…i noticed in the past everyone who did this (janni, lisa, elsa) always traveled to oslo for a short trip and i think not so long ago you were there before for 2 or 3 days :))

  Reply
  • angelicablick on

   No, it doesn’t :) black is always good! Thank you! Yes I think it’s still available. Hehe who knows :) maybe, maybe not. you’ll see later! xx

   Reply
 3. Rebecka on

  Åh, detta kändes verkligen som “gamla” Angelica! Kikar ofta tillbaka i dina arkiv och inspireras utav dina gamla looks, älskar dem! Supersnyggt iallafall. Ha en bra dag<3

  Reply
 4. Stina on

  Du är så otroligt snygg!! Och likaså var skinnjackan, skulle du vilja länka den? Hittar ej den på Zaras hemsida. Tack på förhand, xoxo

  Reply
 5. Patricia Wallberg on

  Åh.. vart är dem snygga jeansen ifrån? Har letat efter sånna under påsken men har ej hittat snygga jeans som är slitna och sitter perfekt :( skulle vilja ha nu innan sommaren :) Tips på snygga slitna jeans med hål vid knäna? KRAM

  älskar din blogg!! <3

  Reply
 6. Agnes on

  Damn vilken snygg outfit! Och har letat efter exakt en sådan tröja med lite hårdare bredare krage! Har kollat in HMs hemsida nu men finns flera med halvpolo och osäker på om det är någon som är rätt, skulle du få tid över att länka skulle det vara guld värt!!
  Bästa bloggen också (Y)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.