Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:10 | March 29, 2016

  RAIN FALLIN’ DOWN

  black_blick10black_blick4black_blick9black_blick99

   

  CREDIT&ADLINKS:
  _JACKET FROM ZARA_JEANS ARE OLD_SNEAKERS FROM NIKE, HERE_
  _SUNGLASSES FROM RAYBAN, HERE_SWEATER FROM H&M_BAG FROM STYLEBOP/MARNI_

   

  Started my morning with a early breakfast with Ingrid at Nybrogatan 38 :) my boo! Their food is amazing – at least their breakfast. After that I went home and now I’m back at working again! I need to schedule the rest of my week and book some meetings. Tomorrow I’m off for work in Oslo so I’ll fly really early in the morning and then back to Sweden tomorrow night. I’m so psyched to tell you what I’m up to! soon, soon.. Talk to you in a little bit ♥

  _________________________________

  Började min morgon med en tidig frukost med Ingrid på Nybrogatan 38 :) min boo! Deras mat är underbar – iaf deras frukost. Efter det stack jag hem direkt och nu sitter jag och jobbar! Behöver lägga ut min vecka och boka in möten. Imorgon flyger jag till Oslo för jobb riktigt tidigt och flyger hem sent på kvällen. Jag är så pepp på att få berätta vad jag håller på med! Snart, snart.. hörs om en liten stund ♥


  44 kommentarer  44 kommentarer om “RAIN FALLIN’ DOWN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här