Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:47 | April 1, 2016

  Breakfast O clock

  breakfast_blick1breakfast_blick88breakfast_blick3

   

  BREAKFAST WITH INGRID

   

  Well, as I said – sorry for the bad update but I’m not feeling good at all. we are leaving for NYC tomorrow morning and I’m gonna go even tho I’m sick. Hopefully it won’t get worse – but better. Please cross your fingers for me ♥ I cancelled all my meetings today and just had a small lunch with Margaux before I went home again and crawled inte bed. I just wanted to share some photos from my breakfast with Ingrid.

  ______________________________

  Som jag sa – ledsen för dålig uppdatering, men jag känner mig inte bra alls. Vi sticker till NYC imorgon tidigt och jag ska följa med trots att jag mår dåligt. Hoppas på att jag inte bli sämre – utan bättre. Håll gärna tummarna för mig ♥ Har ställt in alla möten idag och har bara ätit en snabblunch med margaux innan jag stack hem och kröp ner i sängen igen. Ville bara visa några bilder från min och Ingrids frukost häromdagen.


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Breakfast O clock”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här