Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:10 | April 2, 2016

  INSTA LATELY

  instagood1

   

  @ANGELICABLICK

   

  Some photos from my instagram. A lot of selfies, burgers and fries haha.. Well, I can’t deny that I like a really good burger, that’s for sure.
  I need to make my hair curly like that more often, don’t you agree? I think I’ll try to re-do it at Coachella. Are any of you going there? would be so nice to meet some of you there. I can’t even tell you how excited I am! I’ve been talking about it non-stop ( and on the blog also, haha ..sorry ) since I knew I was going. And i’m going with the best crew in the world also! We are gonna have so much fun.

  ___________________________________________

  Lite bilder från min instagram. Massa slefies, burgare och pommes hha.. Ja ni, jag kan inte sticka under stolen med att jag gillar goda burgare. Måste se till att göra mitt hår lockigt oftare, håller ni inte med? Jag ska försöka göra de till Coachella. Ska någon av er dit? Skulle vara superkul att heja på er där. Jag är så pepp! jag har fan pratat non-stopp om detta ( även här på bloggen haha, sorry.. ) sen jag visste att jag skulle dit. Åker dit med bästa gänget med! Vi ska ha så kul.


  17 kommentarer  17 kommentarer om “INSTA LATELY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här