Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:25 | April 3, 2016

  BALMAIN

  balmain_angelicablick9balmain_angelicablick11balmain_angelicablick8

   

  _DRESS FROM H&M X BALMAIN_SHOES FROM JENNIE-ELLEN_
  _BAG FROM STYLEBOP/MARNI_

   

  WOW-factor on the view here and the sunset – I’ve told you that before. I wore my dress from H&M x BALMAIN that I’ve never worn before to a dinner in LA a couple of weeks ago . I’m in love! The fit, the color, the fabric. LOVE IT! Matched it with my most comfy high heeled shoes, one of my fav bags and a high ponytail. I like to wear a high ponytail just more and more. I used to not like it that much, but now I kind of prefer it :) Well anyway, I just wanna wish you all a nice sunday ♥ All the love in the world for you!

  ___________________________________________

  WOW-faktor på utsikten och solnedgången – men de har jag ju sagt innan. Jag bar min klänning från H&M x BALMAIN som jag inte burit ännu till en middag i LA för ett par veckor sedan. Tokgillar den! Hur den sitter, färgen och tyget. LOVE IT! Matchade den med mina skönast klackar, en utav mina favoritväskor och en hög toffs. Jag gillar att bära hög toffs mer och mer faktist. Gillade inte det så värst förut, men nu föredrar jag de ibland :) men men, vill bara önska er en härlig söndag ♥ All kärlek till er!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “BALMAIN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här