Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:16 | April 3, 2016

  TRUFFLE PIZZA

  G_ABLICK1G_ABLICK2G_ABLICK9G_ABLICK7G_ABLICK5G_ABLICK8 G_ABLICK4

   

  AT GJELINA

   

  When we where in LA we went to a restaurant called “Gjelina” that Vic had told us about. I just have to say: if you are in LA – Go here for a lunch! The vibe of it was industrial but at the same time friendly. The food was amazing! I ordered a mushroom – truffle pizza and it was just.. mouthwatering! I wanna bring André here when we are in LA :) I think he’ll like it! I’m gonna stay in LA after the festival for 1 week and André are meeting me there. Wiie!!!

  __________________________________________

  När vi var i LA så stack vi till en resturang som heter “Gjelina” som Vic hade berättat om. Måste bah säga: Om du är i LA – åk hit på en lunch! Viben är industriell men samtidigt väldigt mysig. Maten var magisk! Jag beställde en champinjon – tryffel pizza som var helt … det vattnates som fan i munnen bara! Jag vill ta med mig André hit nu när vi är i LA :) Han kommer nog gilla stället! Jag ska stanna kvar i LA efter festivalen och möta upp André där. Wiie!!!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “TRUFFLE PIZZA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här