Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:14 | April 4, 2016

  1003 / CACTUS

  cactus_angelicablick3cactus_angelicablick2cactus_angelicablick1cactus_angelicablick4

   

  CREDIT&ADLINKS
  _JACKET FROM ZARA_JEANS FROM ASOS, HERE_
  _TSHIRT FROM H&M_BAG FROM CHANEL, SIMILAR HERE_SANDALS FROM BIRKENSTOCK, HERE_

   

  A closer look on what I wore during the vegan dinner! This wall/place was just the best! Me and Lisa found it just randomly around the corner of the restaurant and none of us were supposed to take photos of our look, but when this place popped up we had too haha :) happy about that. I wanted to bring that cactus with me home hahaha. Maybe a bit too big ..

  ___________________________________

  En närmare titt på vad jag bar under den veganska middagen! Den här väggen/stället var ju bah för bra! Jag och Lisa hittade den av en slump runt hörnet på restaurangen. Ingen av oss tänkte väl egentligen fota men när vi hittade stället så var vi tvungna haha :) glad för de. Jag ville ta med mig kaktusen hem hahaha. Kanske lite stor …


  17 kommentarer  17 kommentarer om “1003 / CACTUS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här