Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

12:10 | April 4, 2016

VEGAN GARDEN

TRAVEL
veggie_ablick1veggie_ablick7veggie_ablick10veggie_ablick8veggie_ablick9

 

DINNER AT A VEGAN RESTURANT

 

On our first evening in LA we went to a vegan restaurant ( can’t remember the name of it.. does any of you recognize it and know? ) and had dinner outside in their garden. Wow! They had made the garden so beautiful with all the lights and everything. And the food was also nice :) I have a bit of a hard time eating raw food and vegan food since I’m very allergic to a lot of nuts, raw veggies and also a bit sensitive to soy. But they thinks I could eat was awesome. Thumbs up!

_________________________________________

På vår första kväll i LA så åt vi på en vegansk resturang ( kommer inte ihåg namnet på den tyvärr.. någon av er där ute som känner igen stället och vet? ) ute på deras baksida/trädgård. Wow! Dom hade klätt trädgården med massa fina ljus och annat härligt. Maten var med supergod :) Jag har ju lite svårt att äta rawfood och vegansk eftersom jag är väldigt allergisk mot många olika nötter, råa grönsaker och även lite känslig mot soja. men sakerna jag kunde käka var supergott. Tummen upp!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

25 Responses to “VEGAN GARDEN”

 1. Ilona on

  Hej Angelica! Kanske en liten otrolig fråga, men om du skulle just nu ha en 18 år födelsedag fest, hur skulle du fira den? Jag har min på sommaren och det skulle bli kul att ha någonting annat att också görä än bara dricka med kompisar :D Tack om du svar! <3

  Reply
 2. Johanna on

  Hej! Jag undrar vad du använder för makeup? Speciellt ögonmakeup? Den ögonskuggan som är ljusbrun, guldaktig som du ofta har är supersnygg och vill veta vart det går att få tag i den :) Din stil inspirerar mig så himla mycket! Keep up the good work girl!

  Reply
 3. Amanda on

  Älskar redigeringen på bilden med alla små lampor! Vore så kul att få tips på hur jag kan redigera mina bilder i samma stuk som dina.

  Reply
 4. H on

  Hade varit kul om du skrivit ett inlägg om kost! Hade ingen aning om att du var känslig mot något, vore intressant att höra mer om hur du äter till vardags

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.