Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:10 | April 4, 2016

  VEGAN GARDEN

  veggie_ablick1veggie_ablick7veggie_ablick10veggie_ablick8veggie_ablick9

   

  DINNER AT A VEGAN RESTURANT

   

  On our first evening in LA we went to a vegan restaurant ( can’t remember the name of it.. does any of you recognize it and know? ) and had dinner outside in their garden. Wow! They had made the garden so beautiful with all the lights and everything. And the food was also nice :) I have a bit of a hard time eating raw food and vegan food since I’m very allergic to a lot of nuts, raw veggies and also a bit sensitive to soy. But they thinks I could eat was awesome. Thumbs up!

  _________________________________________

  På vår första kväll i LA så åt vi på en vegansk resturang ( kommer inte ihåg namnet på den tyvärr.. någon av er där ute som känner igen stället och vet? ) ute på deras baksida/trädgård. Wow! Dom hade klätt trädgården med massa fina ljus och annat härligt. Maten var med supergod :) Jag har ju lite svårt att äta rawfood och vegansk eftersom jag är väldigt allergisk mot många olika nötter, råa grönsaker och även lite känslig mot soja. men sakerna jag kunde käka var supergott. Tummen upp!


  25 kommentarer  25 kommentarer om “VEGAN GARDEN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här