Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:36 | April 5, 2016

  BEACH HAIR / BTS

  swartz_bts2swartz_bts3swartz_btsswartz_bts6bts_swartzkopf1swartz_bts9

   

  BEHIND THE SCENES

   

  So, I’m doing this really fun and big collab with Schwarzkopf that I’m super excited to tell/show you more of! As many of you know I love to do fun stuff with my hair and I’ve had everything from short to long hair, grey to blonde and everything in between. Well, these pictures are some BTS from the day we shoot a step-by-step video of my look called “Beach beauty” which is a look that makes your hair beachy and with sun kissed highlights. For this look I’ve used the Blonde M1 superslingor! This campaign is about four different types of blonde and since I’ve always liked beach-hair this look suited me good :) During this day we shoot some photos and as I said: made this video that I’m gonna post on my blog soon for you guys to see! So stay tuned and click HERE to find out more ♥

  ____________________________________

  Så, jag har just nu ett sjukt roligt samarbete med Schwarzkopf som jag är fett peppad på att berätta/visa mer till er om! Många av er vet ju vid de här laget att jag älskar att experimentera med mitt hår och jag har ju haft allt från kort till långt, grått till blond och allt däremellan. Ja, så här kommer lite BTS från dagen då vi spelade in en step-by-step video hur man får mitt “beach beauty” hår som är en look som gör det sådär strandigt/beachigt och nästan solkysst med olika slingor. Just för den här looken har jag använt Blonde M1 superslingor!Den här kampanjen handlar alltså om 4 olika typ av blonda looks och att jag fick just strandlooken passar mig perfekt :) Under den här dagen tog vi en del bilder inför kampanjen samt som jag sa: spelade in den här videon som jag snart kommer att kunna visa er här på bloggen! Stay tuned och läs mer HÄR om ni vill veta mer. ♥

  -In collab with Schwarzkopf


  25 kommentarer  25 kommentarer om “BEACH HAIR / BTS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här