Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:56 | April 7, 2016

  XX-XY FILA

  junkyeard_ablick4junkyeard_ablick5junkyeard_ablick3junkyeard_ablick2

   

  CREDIT&ADLINKS – FILA LOOK:
  _ GET THE HODDIE, HERE_JACKET, HERE_LEGGINGS, HERE_
  _CROP TOP, HERE_SNEAKERS, HERE_

   

  Fila just launched their new big collection “XX-XY” today and in collab with them I’ve dressed myself in my fav items from the collection! Big thumbs up! Matching it with a red junkyard jacket too. I’m wearing the hoodie like every evening! So comfy. But as I was saying, they are launching their new big collection today and if you wanna check it out, press HERE ♥ Get the look in the links above!

  ___________________________________________

  Fila lanserade sin nya, stora kollektion “XX-XY” idag och jag har i samarbete med dom valt ut mina favoriter ifrån kollektionen i en outfit! Tummen upp!  Matchar looken med en röd junkyard jacka med. Har på mig hoodien typ varje kväll! Så mjuk och skön. Men som jag sa, dom lanserar deras nya kollektion idag och om ni vill kika in hela kollektionen så kan ni göra det HÄR ♥ Direktlänkar till plaggen finns ovan!

  -In collab with Junkyard/Fila


  28 kommentarer  28 kommentarer om “XX-XY FILA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här