Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:10 | April 8, 2016

  NEW YORK RANDOM

  BLICK-RANDOMNYC1BLICK-RANDOMNYC3BLICK-RANDOMNYC8BLICK-RANDOMNYC19BLICK-RANDOMNYC28BLICK-RANDOMNYC5BLICK-RANDOMNYC6BLICK-RANDOMNYC25

   

  NYC RANDOMS

   

  Haha we literally passed out the first thing we did when we got home! So yeah, we are back home in Sweden now :) it’s been such a nice, calm and tasty trip. I’ve never eaten as much as I had done on this trip! LOVE IT! I didn’t take so much photos on this trip, just because this was all about relaxing and being free from “have to” – but I took some :) here is the part 1!

  _____________________________________________

  Haha vi däckade stenhårt så fort vi kom hem! Så ja, vi är hemma i Sverige nu :) de har varit en magisk resa. Lugn, skön och “god”. Har nog aldrig käkat så mycket som på den här resan! ÄLSKART! Jag tog ju inte så mycket bilder under resan just för att jag bara skulle slappna av och inte jobba. Men lite bilder iaf :) här kommer del 1!


  25 kommentarer  25 kommentarer om “NEW YORK RANDOM”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här