Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:58 | April 10, 2016

  NYC PART II

  BLICK-RANDOMNYC2BLICK-RANDOMNYC17BLICK-RANDOMNYC21BLICK-RANDOMNYC10BLICK-RANDOMNYC23BLICK-RANDOMNYC30BLICK-RANDOMNYC20BLICK-RANDOMNYC4BLICK-RANDOMNYC27BLICK-RANDOMNYC22

   

  NYC PART II

   

  I’ve had a really nice day in Linköping! Yesterday went really good at Elsas hus and i’m sooooo glad that all of you came to list to me on stage and to hang out afterwards! YOU ARE JUST AMAZING!!! I’m so happy that you support me in all I do! I can’t explain how much I appreciate you and the love I feel for you. LOVE! Started my day by getting my hair done by Pernilla before I took the car over to my friend Jessica to visit her, her boyfriend and their kids ♥ I’ve known Jessica almost my entire life and she is one of those friends I know I’ll have for life. It was so nice to meet all of them again!  I’m at my dads place now, watching tv with him and my brother. Tomorrow me and my mom are gonna visit my grandpa :)

  __________________________________________

  Har haft en fin dag i Linköping! Gårdagen gick superbra och jag är såååå glad att alla ni kom för att lyssna på mig på scenen! NI ÄR FANTASTISKA!!! Jag är så glad för all support ni ger mig! Kan typ inte förklara hur mycket jag uppskattar er och kärleken jag känner. PUSS PÅ ER! Började dagen med att få hjälp med mitt hår av Pernilla innan jag tog bilen hem till Jessica, hennes kille och deras fina barn ♥ Jag har känt Jessica nästan hela livet och hon är en sån vän som jag vet att jag alltid kommer ha. Var så magiskt att få träffa dom igen!  Sitter hemma hos farsan och kollar på tv med han och brorsan. Imorgon ska jag och mamma hälsa på hemma hos morfar :)


  21 kommentarer  21 kommentarer om “NYC PART II”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här