Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

21:58 | April 10, 2016

NYC PART II

TRAVEL
BLICK-RANDOMNYC2BLICK-RANDOMNYC17BLICK-RANDOMNYC21BLICK-RANDOMNYC10BLICK-RANDOMNYC23BLICK-RANDOMNYC30BLICK-RANDOMNYC20BLICK-RANDOMNYC4BLICK-RANDOMNYC27BLICK-RANDOMNYC22

 

NYC PART II

 

I’ve had a really nice day in Linköping! Yesterday went really good at Elsas hus and i’m sooooo glad that all of you came to list to me on stage and to hang out afterwards! YOU ARE JUST AMAZING!!! I’m so happy that you support me in all I do! I can’t explain how much I appreciate you and the love I feel for you. LOVE! Started my day by getting my hair done by Pernilla before I took the car over to my friend Jessica to visit her, her boyfriend and their kids ♥ I’ve known Jessica almost my entire life and she is one of those friends I know I’ll have for life. It was so nice to meet all of them again!  I’m at my dads place now, watching tv with him and my brother. Tomorrow me and my mom are gonna visit my grandpa :)

__________________________________________

Har haft en fin dag i Linköping! Gårdagen gick superbra och jag är såååå glad att alla ni kom för att lyssna på mig på scenen! NI ÄR FANTASTISKA!!! Jag är så glad för all support ni ger mig! Kan typ inte förklara hur mycket jag uppskattar er och kärleken jag känner. PUSS PÅ ER! Började dagen med att få hjälp med mitt hår av Pernilla innan jag tog bilen hem till Jessica, hennes kille och deras fina barn ♥ Jag har känt Jessica nästan hela livet och hon är en sån vän som jag vet att jag alltid kommer ha. Var så magiskt att få träffa dom igen!  Sitter hemma hos farsan och kollar på tv med han och brorsan. Imorgon ska jag och mamma hälsa på hemma hos morfar :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

21 Responses to “NYC PART II”

    • angelicablick on

      Åh tack fina du! kul att du tycker de :) ja de måste du! men åk i Maj eller september! Bästa vädret då :) tack fina! kram

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.