Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:29 | April 12, 2016

  FLUFFY

  fluff_ablick8fluff_ablick6fluff_ablick7

   

  PHOTOS BY RASMUS LINDAHL/CREDIT&ADLINKS:
  _TOP FROM BOOHOO, HERE_SNEAKERS FROM NIKE, HERE_JEANS FROM MONKI, HERE_
  _BRA FROM VICTORIA SECRET_JACKET FROM BRIXTOL, HERE_BAG FROM CELINE_

   

  Wore this see-through top this saturday together with the same jeans! Maybe not something you wear everyday – but I love that it’s dressed but at the same time really see-trough. And also regarding my boobs.. WTF HAPPEND?! When I was like 16-17 years old I thad pretty “big” boobs, but after changing my contraceptive they kind of .. disappeared. Or, they got smaller anyhow.  I changed my contraceptive like 3 months ago after having the same ones since I was 18 and they just came back. That’s so sick! I don’t really wanna know what we girls eat to prevent getting pregnant.. It’s almost scary what these things can do to your body and mood. Well, my mood is way better now and I feel better in my body after changing. And yey for a bit of boobs too haha. And also for good push-up bra’s like this ofc hahaha!
  I just came back home from the Spotify office after recording a podcast with Margaux! It’s gonna be so much fun to release them for you. Soon it’s time for dinner and then I’m heading straight to bed. LOVE!

  ___________________________________________

  Bar denna genomskinliga topp i lördags tillsammans med dessa jeans! Kanske inte nått man bär varje dag – men jag gillar att toppen är helt täckande fast ändå helt genomskinlig. Och på tal om tuttar.. VAD FAN HÄNDE MED MINA?! När jag var 16-17 så hade jag ändå rätt “stora” bröst men efter att jag bytte p-piller så .. förvann dom typ. Eller dom blev mindre iaf. Jag bytte preventivmedel för ca 3 månader sen efter att ha haft samma sen jag var 18 ungefär och då bah boom så kom dom tillbaka. Så sjukt! vill typ inte veta vad vi tjejer stoppar i oss för skit egentligen.. nästan läskigt vad sånt kan göra med både kropp och humör. Ja, mitt humär är iaf mycket bättre nu och min kropp med efter att ha bytt. Och yey för lite bröst på köpet liksom haha. Och yey för en sjukt bra push-up bh med haha! Kom precis tillbaka hem från Spotify kontoret efter att ha spelat in en podd med Margaux! De ska bli kul att släppa den så ni får lyssna. Nu ska vi snart käka middag här och sen däcka i sängen. KÄRLEK!


  24 kommentarer  24 kommentarer om “FLUFFY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Asså så snygg orkar inte ens. Men det där med pillrerna är ju väldigt märkligt… Men skönt att saker har blivit bättre det senaste!

   Reply
  • Men fina du <3 Nja, jag vet fler som blivit annorlunda i både kropp och humör av sina preventivmedel. Inte konstigt med tanka på alla hormoner och östrogen och allt vad de är! Många tål ju inte p-piller och sånt just för att dom får mer eller mindre damp av dom. Allt sånt påverkar kroppen sjukt mycket! Men de är skönt att allt blivit bättre nu :) jag kunde börja tjuta för inget osv av mina förra tillslut. haha.

   Reply
  • DÖSNYGG

   Reply
  • Tack :D!! kram

   Reply
  • What a super cool combo! Love that jacket!

   xx Su http://www.fashiontwinstinct.com

   Reply
  • Thanks babe :) hugs

   Reply
  • Haha, sorry but I love the boob story! I just stopped to take the contraceptive like I don’t really like the fact that I already take it since over 5 years and I can’t imagine that taking those pills for almost 6 years is good for the body.. And well now I am scared that my boobs will disapear also, haha! :D
   Btw I loooove the look and the green celine bag! <3
   Puss from Germany :)
   Elena
   ________________________________
   http://saintjeans.de/

   Reply
  • Haha I know! They started growing after like 1 month and they just continue growing, but this last two weeks – CRAZY! But they look good, so I’m happy about that hahahah :D oh yes, it’s crazy what those pills do with your body.. and mood too. So scary! Thanks babe <3 puss

   Reply
  • Looks so cosy!

   Hannah | Oh January

   Reply
  • Thank you darling! LOVE

   Reply
  • Haha thats so funny, it’s crazy how much BC can effect our bodies ! I’m glad my boobs have never decided to leave me haha, it would be weird without them ! I love this though, it looks amazing ! Not too sexual because of the high neck but it just is super chic, love it <3

   XOXO
   Jess
   http://jessprainstyle.com

   Reply
  • Such a sexy outfit and gorgeous buildings!

   xx

   http://cierramais.blogspot.com/

   Reply
  • Detta kanske är en för personlig fråga och förstår därför om du, Angelica, inte vill svara, men vilka p-piller hade du innan och vilka bytte du till? Tycker själv det är så svår att hitta djungeln av alla preventivmedel och ska själv skaffa nytt recept på mina p-piller snart men vet inte om jag ska byta eller inte…

   Reply
  • Omg, Angelica, du er dødslekker! Wah wah WOOM! :D

   Reply
  • Love the jacket and the body! Looks so nice!

   xx Alex
   http://www.blogiration.com

   Reply
  • love this outfit, very brave look :)

   x Lilli | http://www.LilliFerreira.com

   Reply
  • Very nice outfit, I love the jacket!

   L.A

   Reply
  • Så snyggt! :D

   Reply
  • Alltså hahaha!! Såg det på snapchat och ville typ skicka mail till dig och fråga om du gjort brösten typ för de såg så jävla fina ut! SERIÖST alltså haha!!!!!! Vad är det för p-piller du tar kvinna?? Har PRECIS slutat med mina pga enorma hormonsvägningar, och detta lät ju som ett plus haha, är också typ plattbröstad just nu så i wanna know haha… PUSSSSS!

   Reply
  • Wow, så pen!

   Reply
  • Love the outfit!!

   http://www.inmydreams.ca/

   Reply
  • Hi ANGELica ;-)
   Love this outfit so much! It looks amazing on you!
   I have a question about your pills though…
   I´ve also been taken the pill for quite some time now and I want to get a different one since my skin and mood is really affected by it. What kind do you use now? And how do you like that one so far?
   Kisses!!!
   Esmee from
   http://esmeesbeautylab.blogspot.se/

   Reply
  • Så himla snygg du är. Haha känner SÅ igen mig i din p-piller historia. Det är hemsk när man börjar gråta/blir arg när man inte vet varför. Skönt att du bytt nu och hoppas dom nya passar dig bättre. Vad heter din bh? Sjukt snygg!

   Såg dig på Bråvalla förra året men vågade inte gå fram, ångrar det sjukt mycket, du verkar vara en sån himla härlig människa!

   Reply
  • Hej! Vad hade du för preventinmedel och vilka bytte du till? Ska själv byta nu och det finns såå många olika!!

   Reply