Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:14 | April 12, 2016

  JACK’S WIFE FREDA

  BLICK-FREIDANYC2BLICK-FREIDANYC4BLICK-FREIDANYC5BLICK-FREIDANYC3

   

  JACK’S WIFE FREDA

   

  Okey, food in every post lately haha! But that’s kind of the only thing I took photos of in NYC haha. This is also a really good breakfast/brunch place in NYC :) Their food is amaze-balls! I woke up at 8 this morning and I’ve been working on my laptop since. Now i’m gonna meet up with Rasmus and enjoy the sun for a while with a coffee before we’re gonna shoot some looks. I’m so excited for thursday!! PALM SPRINGS HERE WE COME!

  _____________________________________

  Okej, nu är de fan mat i varje inlägg här haha! Men de var typ de enda jag fotade när vi var i NYC haha. Det här stället är iaf också fett bra frukost/brunch ställe i NYC :) Maten där är amaze-balls! Vaknade runt 8 imorse och har suttit och jobbat en del på laptopen. Jag ska möta upp Rasmus om ett tag och dricka kaffe i solen innan vi ska fota lite looks. Är så pepp inför torsdag!! PALM SPRINGS HERE WE COME!


  30 kommentarer  30 kommentarer om “JACK’S WIFE FREDA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här