Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:17 | April 13, 2016

  ALL NIKE EVERYTHING

  nike_ablick1nike_ablick6nike_ablick9nike_ablick12(4)nike_ablick5nike_ablick7nike_ablick12(3)nike_ablick2

   

  PHOTOS BY RASMUS LINDHAL / CREDIT&ADLINKS:
  _SWEATPANTS FROM NIKE_TOP FROM ZARA_JACKET FROM JUNKYARD, HERE_
  _SNEAKERS FROM NIKE ID_CAP FROM NIKE, SOLD OUT_BAG FROM NIKE, HERE_

   

  Last day here in Sweden in 3 weeks! Damn, I need to pack a lot. And really think of what I pack. First stop is Palm Springs and Coachella, then LA for a week and last but not least Mexico for a week before it’s time of fly back home. Hopefully summer has arrived to Sweden by the time we are back! who knows..? So, we aren’t allowed to bring big cameras to Coachella and atm I don’t have a small one to bring – so today I need to buy a small but good camera ( not too expensive tho ) to bring with me? I would be so happy if you could recommend some to me if you have any advices on which one I should buy. Thanks ♥

  _____________________________________

  Sista dagen här i Sverige på ca 3 veckor! Shit, behöver packa en hel del. Och verkligen tänka på vad jag ska packa. Första stopped är Palm springs och Coachella, sen LA i en vecka innan de bär av till Mexico en vecka innan vi åker hem till Sverige. Hoppas att sommaren har anlänt till Sverige tills vi är hemma! Vem vet..? Så, vi är inte tillåtna att ha med oss systemkameror in på coachella och jag har ingen liten just nu – så idag behöver jag köpa en mindre att ta med mig. Har ni tips på någon som är fett bra men liten ( och inte föööör dyr ) ? Skulle bli glad för tips. Tack ♥


  20 kommentarer  20 kommentarer om “ALL NIKE EVERYTHING”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här