Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:48 | April 15, 2016

  ON THE ROAD AGAIN // PALM SPRINGS

  Processed with VSCOcam with j3 preset

   

  TRAVELING FROM LA TO PALM SPRINGS

   

  Finally here, and I just woke up! I woke up pretty late before I had to go to the airport yesterday so I didn’t have time to blog at all! After that we travelled for over 15 hours so I was so tired when we got to the house that I just ate a bit and then crashed into bed haha. Our first day here! YEEY! I’m so happy to be here :) Today we are gonna do a big shoot here in Palm Springs before we are off to the festival area! Can’t wait to experience it. Coachella!

  ______________________________________

  Äntligen hääär och jag har precis vaknat! Jag vaknade ganska sent när vi skulle åka igår så hann inte riktigt blogga alls! Sen reste vi för över 15 timmar så vi väl kom till huset så var jag för trött för att göra nått annat än att äta och sen sova haha. Vår första dag här! YEY! Jag är så pepp på att vara här :) idag ska vi fota en stor kampanj på dagen och sen röra oss mot Coachella! Längtar!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “ON THE ROAD AGAIN // PALM SPRINGS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här