Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:43 | April 19, 2016

  3 SNAPSHOTS

  coachella_ablick2coachella_ablick3coachella_ablick1

   

  3 COACHELLA SNAPSHOTS / MORE TO COME

  Some photos from Coachella! More to come. We weren’t allowed to bring our big cameras in to the festival so I brought a smaller one that I’ve borrowed in the last minute from SONY ( Thank you guys – you saved my ass haha!) just for this weekend. I’m in LA now with André. I’m so, so tired. I need so much sleep after this wild weekend haha! So tolk to you in a few hours ♥

  ________________________________________

  Lite bilder från Coachella! Mer kommer. Vi var ju inte tillåtna att ta med systemkameror in på festivalen så jag tog med en liten kamera istället som jag i sista sekund fick låna av SONY ( TACK! Ni rädda mig) bara för den här helgen. Nu är jag i LA med André. Jag är så, så trött. Måste sova så mycket efter den helgen haha! hörs om en liten stund♥


  19 kommentarer  19 kommentarer om “3 SNAPSHOTS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här