Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:23 | April 19, 2016

  IT’S ALL ABOUT FESTIVALS

   

  Third episode of our trip // filmed by Rami Hanna

   

  Just watched the third episode from our trip and I just had to say this is my favorite clip from all of em! Yes – there is more and I’m gonna show them to you too :) But for now: can you feel the vibe of Coachella?! It’s just so dope! Once again, thank you BikBok for this amazing time ♥

  _________________________________________

  Kolla precis på tredje avsnittet/klippt från vår resa och jag diggar de här klippet som tusan! Yes – de kommer såklart mer klipp och jag ska dela alla här tänkte jag :) Men på riktigt nu: kan ni inte känna den feta viben av Coachella från klippet?! Så sjukt! Åter igen: Tack BikBok för en sjukt härlig tid ♥

  -In  collab with Bikbok


  12 kommentarer  12 kommentarer om “IT’S ALL ABOUT FESTIVALS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här