Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:15 | April 19, 2016

  PALM SHADES

  look_ablick11look_ablick4look_ablick9look_ablick6look_ablick2

   

  CREDIT&ADLINKS:
  _SKIRT FROM ZARA_TOP FROM BIKBOK, HERE_HAT FROM MONKI_
  _BOOTS OLD FROM ZARA_NECKLACES FROM DREAM BIG_ BAG FROM GINA TRICOT_

   

  My last look of Coachella – wearing this amazing top from BikBok och skirt from Zara :) love it! The light in these pictures was just breathtaking and also even better in real life, I promise. We just work up here and we are planning our day a bit! SO: Please, please give me some tips on what to do and see here in LA – it can be everything from day activities to clubs to yeah, EVERYHTING :) And also: I really wanna find good restaurants to eat at and blogg-freindly lunch spots haha. Hit me up! Thanks ♥

  ___________________________________________

  Min sista look från Cocahella – har på mig en härlig topp från BikBok och en kjol från Zara :) älskart! Ljuset i dessa bilder och jag kan lova er att de var ännu mer magiskt IRL. lovar! Vi vakna nyss här och ska precis planera våran dag! SÅ: Snälla ge oss gärna tips på vad man borde göra här i LA – allt från dagsaktiviteter till klubbar till annat. Ja allt! :) och: Ni får mer än gärna tipsa om bra restauranger at käka på samt bloggvänliga lunchställen haha. Hit me up! Tack ♥


  27 kommentarer  27 kommentarer om “PALM SHADES”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här